Category Archives: Santai

Ronda-Ronda Shah Alam 43km

20 Ogos 2016 pagi asalnya aku bercadang mengayuh ke Putrajaya dari Puchong. Namun, awal 6.00 pagi kedengaran guruh di langit dan hujan halus di luar. Check di beberapa portal cuaca… Read more »

Kayuh Santai 73km

Ahad 14 Ogos, gerak kayuh pagi jam 7.10am dari Puchong. Destinasi MAEPS dan Putrajaya. Jarak sasaran kayuhan dalam 40km je. Dah sampai MAEPS, rasa nak try juga ride sekitar UPM…. Read more »

Kayuhan Kelas Tambahan

Selalu Sabtu mengayuh di Putrajaya, namun Sabtu kali ni ditugaskan mengajar kelas tambahan Tahun 5 di SKPP. Redha je lah. Rugi pulak kalau tak kayuh Sabtu, so plan untuk kayuh… Read more »